Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш даде интригуващо интервю, в което коментира своето бъдещето. В него португалецът направи две противоречиви изказвания, второто от които бе разтълкувано като намек, че халфът може да напусне клуба през лятото.

"Бъдещето ми? Очевидно то не зависи само от мен, нали? Един играч винаги иска да бъде тук, но в същото време и клубът трябва да иска той да остане. В момента чувствам, че и двете страни го искат. Не мисля много за бъдещето, не на последно място, защото този сезон не бе това, на което се надявах, както в колективен, така и индивидуален план. Така, че ако искате да бъда напълно откровен, ще кажа, че ако трябва да помисля за това дали да не продължа в Премиър лийг, това може да стане чак след Европейското, защото нищо няма да наруши концентрацията ми за финала за ФА Къп и Евро 2024. В момента няма нищо по-важно от това", каза халфът пред "DAZN".

Португалецът се присъедини към "червените дяволи" през януари 2020-а. Контрактът му е до лятото на 2026 година, а клубът разполага с опция да го удължи, едностранно, с допълнителни 12 месеца.

Английските медии разпространиха информация, че сър Джим Ратклиф е готов да се раздели с почти всички играчи от сегашния тим, ако получи подходяща оферта, без трима. Това са Алехандро Гарначо, Коби Мейну и Расмус Хойлунд.