Отборът на Ювентус може да направи опит да върне Антонио Конте в Торино в търсене на спасение на сезона си, предава "Il Bianconero". Столът на наставника на "старата госпожа" Масимилиано Алегри е сериозно разклатен след неубедителното начало на кампанията в Серия А и Шампионската лига. "Бианконерите" са се насочили към бившия си треньор Конте, който в момента води английския Тотнъм.

"Шпорите" са непобедени от началото на сезона във Висшата лига, но според информацията 53-годишният специалист може да бъде "отворен към завръщане в Ювентус". На това се надява и директорът на италианците Павел Недвед, а според италианското издание шансът това да се случи не е никак малък.

За момента единствено огромната неустойка спасява Алегри от уволнението, но в клуба вече сериозно работят по намирането на негов заместник и поредното име, което се спряга за това е на Антонио Конте. За много хора това изглежда доста странен вариант, имайки предвид, че Конте не е в много добри отношения с президента на Юве Андреа Аниели.

Освен това наставникът се справя доста добре начело на Тотнъм и има сериозни амбиции да постигне нещо голямо с клуба.

От друга страна обаче договорът на Конте изтича след по-малко от година и това дава надежда на торинци, че могат да го убедят да си тръгне. Аниели пък е готов да зарови томахавката и да подаде ръка на Конте.

Матайс Де Лихт: В Ювентус не са амбициозни да спечелят Шампионска лига

Матайс Де Лихт: В Ювентус не са амбициозни да спечелят Шампионска лига

Той говори за престоя си в италианския гранд