Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори пред медиите след тегленето на жребия за Купата на България. "Червените" ще гостуват на Марица (Пловдив) или на Локомотив (Горна Оряховица). 

ЦСКА срещу Марица или Локо (ГО), Левски гостува в Алеково или Варна за Купата

ЦСКА срещу Марица или Локо (ГО), Левски гостува в Алеково или Варна за Купата

Победителите от срещите от втория предварителен кръг ще бъдат домакини на тим от елита

"Съвсем нормален жребий, ЦСКА 70 години играе за Купа, за шампионата, за европейски турнири, за приятелски турнири. Няма изненади, дори от Първа лига да има съперник, ЦСКА е име, което трябва да играе срещу всеки съперник,", заяви Пенев.

"За първия отбор не мога да коментирам нищо, готви се за мача в Русе. Сигурен съм, че с всеки следващ мач ще играем все по-добре. Най-трудно беше, че в движение се сглобяваше отбора. Имаше смяна на треньорите. Трудно е така в един отбор да прецениш кои играчи ще бъдат по-добри от тези, които са освободени. Името ЦСКА покрива много във футбола, историята е голяма. Винаги се търсят футболисти от ЦСКА, Левски, Локомотив, това не трябва да ни учудва. Задължени сме дори да не играем добре, но да взимаме трите точки", добави Пената.

"Диего Фабрини? Не е проблем, че си е тръгнал", сподели Стратега относно разтрогнатия договор на италианеца.

"Бодуров дали липсва или не? Липсвали са много по-добри и много по-слаби. Футболистът първо трябва да уважава себе си, а след това и клуба, който защитава. Няма никаква интрига с Бодуров, това е преценка на ръководството, отстрана и на треньорите. Видяхте в Лудогорец един футболист беше в застой, а вчера го видяхме на терена (Марселиньо). Може да поиска и да смени с друг клуб, но аз вярвам, че Бодуров ще остане в ЦСКА", завърши Димитър Пенев.

ЦСКА сбъдна една детска мечта

ЦСКА сбъдна една детска мечта

Последната тренировка на ЦСКА беше по-различна от обичайното