ЦСКА излезе с официално съобщение по повод спекулациите около клуба в последно време, след  оттеглянето от управлението на Гриша Ганчев и неговия син - Данаил. "Червените" информираха, че интересът след промяната е голям, но оперативното ръководство в лицето на Филип Филипов ще оглавят клуба.

Също така в декларацията се отбелязва, че подкрепата към треньорския щаб и Стамен Белчев е пълна и пожелаха успех в полуфиналния реванш срещу Ботев (Пловдив) от Sesame Купа на България.

Ето какво написаха "червените":

"Информация относно зачестилите спекулации в медиите

Във връзка със спряганите имена за ръководни позиции в ЦСКА, бихме искали да заявим, че преговори с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Лъчезар Танев, Любослав Пенев, Александър Томаш и други не са водени. Разбираме интереса към новината за промяна в собствеността и може би е нормално да се спекулира в различни направления преди насрочената за вторник пресконференция, но както беше заявено вчера, оперативното ръководство на клуба ще продължи да бъде оглавявано от Филип Филипов и Стоян Орманджиев. Добавяме, че подкрепата и към треньорския щаб е пълна. Желаем на Стамен Белчев, екипа му и отбора победа в днешния важен мач!"

Официално: Фамилия Ганчеви се оттегли от ЦСКА!

Официално: Фамилия Ганчеви се оттегли от ЦСКА!

Ето подробности