Новият председател на управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев говори в телевизионния ефир преди реванша с Лудогорец за Купата на България.

Логично Гаджев бе запитан за редицата футболисти с иизтичащи договори и бъдещето на старши треньора Любо Пенев, който е спряган за завръщане в ЦСКА. Гаджев заяви лаконично, че иска Пенев да остане.

ЦСКА: Не водим преговори с Бербатов и Пенев

ЦСКА: Не водим преговори с Бербатов и Пенев

"Червените" отрекоха появилите се в последно време информации

"Опитваме се да подобряваме ситуацията в клуба, имаме нужда от партньори и подкрепа. Смея да твърдя, че сме в добра комуникация с голяма част от тях. Имаме подкрепа, но се надявам това да се увеличи и да стабилизираме клуба. Появяват се последните дни статии, които не отговарят на истината. Нещата, които се пишат за наши футболисти, не са верни.

Надявам се, че няма да има опасност от изпадане, имаме планове. Естествено, трябва ни време, за да направим това което искаме. Ще се съобразим и с финансирането, с което разполагаме. Първо трябва да си свършим работата и да останем в групата, което е основната цел. Неприятно е, когато се изписват неверни неща за нашия клуб. Мога смело да кажа, че в голяма част те не са истина. Да, имаме момчета с изтичащи договори, но това не значи нищо", заяви Гаджев.

Той коментира и казуса с оставането на Любо Пенев:

"Зависи от много неща, нашето желание е ясно на всички, че искаме да продължим да работим с Любо Пенев. Ще трябва да се подпомогнем финансово, за да си позволим един добър отбор на Хебър. Надявам се да успеем, искаме Любослав Пенев да остане", заяви Гаджев.

Хебър остава без отбор след края на сезона

Хебър остава без отбор след края на сезона

Ето защо