Любослав Пенев призна превъзходството на Арда в мача след водения от него Царско село. Ето какво сподели амбициозният наставник след може би последния мач за 2020 година:

Арда победи Царско село и вече е на трето място

Арда победи Царско село и вече е на трето място

Домакините показаха много бърз и атрактивен футбол

"Бях доволен от много малко неща. Започнахме добре мача - 10-12 минути, и дотам. Заслужена загуба. Бяхме надиграни от Арда. Не можахме да играем по начина, по който искахме. Бяхме плахи при единоборствата, закъснявахме. Трябва битка, да показваме характер, да тичаме, да влизаме здраво в единоборствата. Не можехме да покажем това днес. Липсата на Реян Даскалов и Иван Бандаловски оказа влияние.

Те са двама основни футболисти. Все пак имаме добра скамейка, но има моменти, когато не се получава и трябва да играеш по различен начин с други хора. Не искам да се оправдавам и да търся причините извън нашия отбор. Там ще ги търся и ще ги намеря. За нас няма най-важен мач. Всеки мач е важен. Искаме да печелим точки и да сме в зона, която дава спокойствие.

Това няма да се случи, ако играем по начина, по който го направихме в Кърджали. Познавахме се с Никола Спасов. Моите съболезнования към семейството му", каза Любослав Пенев.