Селекционерът на Северна Македония - Благоя Милевски говори пред медиите в Скопие преди утрешния двубой с България в Лигата на нациите.

Специалистът призна, че промените на Младен Кръстаич в тима на "лъвовете" е объркал неговия анализ преди срещата, но подчерта, че така или иначе футболистите му излизат за победа.

"Мач като мач, както винаги ще искаме да победим. Момчетата ще искат да покажат, че загубихме незаслужено в Грузия. Въпросът с новия селекционер на България ни затрудни с анализа, защото те имат промени в състава, но всичко зависи от нашата работа на терена. Състоянието на терена ли? Да, информиран съм. Вече 30 дни беше затворен теренът по мое желание, Работнички игра на базата, взехме нужните мерки.

Да сме ясни - да оставим политиката на политиците, ние сме спортисти и работим в спорта. Искаме да победим в мача. От нашата страна гостите ще имат адекватно посрещане. Друго не ни интересува. Убеден съм, че само спортният аспект е в главите ни - моята, на федерацията, благодарни сме за нашия прием в Разград, нямаше никакви инциденти с нашия химн тогава, всичко беше наред. Надявам се и нашата публика да бъде коректна".

Кръстаич: Ще играем толкова атрактивно, колкото ни позволи Северна Македония

Кръстаич: Ще играем толкова атрактивно, колкото ни позволи Северна Македония

"Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците"