Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев сподели в интервю за предаването "Домът на футбола" на Diema sport, че голът, който отбеляза при равенството 2:2 срещу Сърбия в Лесковац, в последния мач от квалификациите за Евро 2024 е един от щастливите моменти в кариерата му.

"Вкарах много добър гол срещу Сърбия. Може би това беше един от най-щастливите моменти през моята кариера. Надявам се да имам още попадения. Съвсем нормално е, че премина еуфорията и мислим изцяло за първенството, защото остават мачове, в които трябва да се подготвени на 100%", заяви той.

Щастлив съм, че предишният и сегашният треньор ми гласуват доверие. Явно се справям добре, но трябва да продължа така, а даже и да давам повече от себе си, защото знаете, че националният отбор е нещо специално и винаги трябва да си готов", продължи офанзивният футболист.

"В ЦСКА 1948 редуваме добри и колебливи резултати. Трябва да се подобрим. С една серия победа ще бъде по-добре. Винаги, като се даде повече време на треньор, е нормално идеите да бъдат възприети по-добре. Имаме си ръководство, което си преценя, не мога аз да коментирам тези неща", добави крилото.

"Когато искаш да си водещ отбор, срещу по-голяма част от клубовете трябва да се бориш на 100% и е нормално да има напрежение. Трябва да сме готови да играем с него. Шегуваме се в съблекалнята, че много често намирам Ивайло Чочев и изглежда все едно е заучена комбинация. Надявам се да продължава да се получава", завърши Русев.

Георги Русев: Ако бяхме малко по-спокойни, можеше да вкараме и трети гол

Георги Русев: Ако бяхме малко по-спокойни, можеше да вкараме и трети гол

"От този мач трябва да градим напред"