Техническият директор на БФС Георги Иванов сподели след прибирането на националния отбор от Черна гора, че в неговите мисли на дневен ред не стои възможността Младен Кръстаич да бъде освободен от поста национален селекционер.

"Когато направим ядро от 7-8 футболисти в топ 5 първенствата, тогава ще можем да се борим с отбори от средноевропейско ниво. Това е функция на клубовете да си развият играчите и те да отидат в чужбина. Ние имаме време да работим с тях в рамките на 3 дни. Аз не съм адвокат на Младен Кръстаич, но как се очаква от него да поправи грешките им. В моите мисли на дневен ред не стои оставка на Младен Кръстаич. Няма шанс да започнем да играем с футболисти на по 33, 34, 35 години. Младите играчи са бъдещето на България. Ако зависи от мен, аз ще оставя Младен. Спас Делев, Кирил Десподов и Чочев са тримата над 25 години. Ако не виждате в това предпоставка, значи гледаме различно на нещата."

Гонзо нападна индиректно и футболистите, които не се се справят с поставените от селекционера задачи.

"Гледаме класирането, но какво да направим? Да вляза и да вкарам два-три гола ли. Не искам нито да упреквам вас, нито да защитавам Кръстаич. Много пъти футболистите не могат да изпълнят решенията на треньора.", завърши Иванов.