Старши-треньорът на Локо (Пловдив) - Бруно Акрапович потвърди, че има интерес от чуждестранни клубове към играчи на тима.

Локомотив (Пд) приема Берое в ранния двубой от Първа лига

Носителят на Купата се завръща към ангажиментите си в шампионата

Локомотив (Пд) посреща разколебания тим на Берое

"Това е съвсем нормално след доброто представяне. Когато работиш усърдно и гледаш само напред, а не наляво или надясно, и нещата се получават. Когато има нещо конкретно, ще го обявим. Това са нормални процеси, когато даден футболист се представя добре да бъде харесан и клубът да го продаде, за да изкара пари. Говоря по принцип.

Все още не мога да споделя имена, защото шампионатите в тези страни не са завършили. Работим и по селекцията. Постоянно гледаме играчи. Близо сме до един футболист, но тук не мога да кажа повече конкретика. Хубаво е, че Милош Петрович и Йосип Томашевич остават. Другата седмица трябва да подпишат своите договори.

Остават ни три двубоя, в които се надявам да вземем максимума от точки. Това, че се класирахме за Лига Европа, не значи, че отписваме шампионата. Още не мога да кажа дали ще имаме лагер преди новия сезон, защото ни предстои и финал за Суперкупата. Ситуацията е леко комплицирана, но ще гледаме да изиграем две-три контроли", каза още Акрапович пред "Тема Спорт".

Крушарски: Ако Марселиньо иска 2500 долара заплата, да идва в Локомотив (Пд)

Крушарски: Ако Марселиньо иска 2500 долара заплата, да идва в Локомотив (Пд)

"При нас си има ред и порядък"