Юрген Клоп не остана доволен от загубата с 0:1 от Атлетико в Мадрид в първия мач между двата тима в 1/8-финала в Шампионската лига. Според него този резултат устройва само "дюшекчиите" и не е добър за неговия тим.

"Този резултат устройва Атлетико. Те щяха да са доволни и на 0:0. Но трябва да приемем нещата такива, каквито са. Гледаме напред към реванша. Добре дошли на "Анфийлд". Все още нищо не е свършило. Точно това не трябваше да става, но се случи. Очаквахме подобна битка и подобна атмосфера. Харесаха ми много неща от мача. Резултатът е само 0:1, така че предстои втората част на нашия стадион.

Атлетико (Мадрид) победи Ливърпул с 1:0 у дома

Вдъхновен Атлетико постави Ливърпул на колене

"Дюшекчиите" надвиха с 1:0 "червените"

Липсваше ни нещо във финалната третина. Те се защитаваха с всички средства - особено в наказателното си поле бяха безупречни. Садио Мане беше набелязан и се постараха да му изкарат жълт картон. В подобна атмосфера реферът трябва да бъде много стабилен. Играчите на Атлетико падаха за щяло и нещяло. Но не мога да ги обвинявам. Всичко е наред. Резултатът е 0:1 на полувремето, а ни предстои най-дългата почивка между полувремената и смятам да я използваме максимално.

Става въпрос за проблем с бедрото. Извадих го като предпазна мярка, но не съм 100% сигурен какво е състоянието му. Ще изчакаме и ще видим, коментира състоянието на Джордан Хендерсън германецът.