Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение за спекулациите около нападателя на тима Дарвин Нунес. Немският специалист коментира, че уругвайският национал се намира в лош момент от своята кариера и всички в тима се опитват да му помогнат.

Нунес загуби титулярното си място в тима на "червените", а в последните си единадесет мача няма нито един гол за мърсисайдци. Това доведе до сериозно недоволство от страна на феновете и безброй критики към него.

Спекулациите за бъдещето на Нунес започнаха веднага, след като футболистът реши да изтрие всички свои снимки с екипа на Ливърпул след поредния залп по негов адрес от феновете на "червените".

"Няма спекулации. Аз не знам нищо, но вече не съм въвлечен в процесите. Просто това е ситуацията, в която се намираме. Дарвин определено не е щастлив от пропуснатия шанс. Той нямаше късмет в толкова много ситуации. Прави всичко както трябва, но след това топката просто не влиза", сподели Клоп.

"Много е трудно за един млад мъж, наистина е много трудно. Той знае какви са очакванията към него, самият той също има големи очаквания към себе си, но просто трябва да преминеш през всичко това. Няма друга алтернатива, освен да премине. Именно той прави точно това в момента. Опитваме се да му помогнем с всичко, с което можем, но в крайна сметка той трябва сам да премине през всичко това. Това е част от кариерата на всеки футболист", добави още немският специалист.