Левски излезе с официално становище за спекулациите, че от "Герена" "раздават пари под масата".

Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт (без редакторска намеса):

"Левскари,

Любимият клуб се бори за оцеляване вече 8 месеца, но в събота вдъхновено надигра с 3:0 "ЦСКА 1948" и записа трета поредна победа в първенството.

Сякаш по поръчка - в понеделник сутринта се появява "бомба" в "Блиц" - ръководството на "Левски" раздава пари под масата на футболисти, за да подпишат договори. Щяхме да подминем с мълчание и тази нагла лъжа като много други преди това, ако не засягаше честта на три момчета, израснали на "Герена". Братята Борислав и Радослав Цоневи и Стивън Петков. И тримата направиха финансова жертва, за да се върнат и да помогнат на "Левски" в този критичен момент. Всеки от тях си знае какво му е струвало да се върне там, откъдето е тръгнал за големия футбол. Но те го направиха, въпреки съветите на "доброжелателите" да стоят далеч от синята фланелка. Направиха го с надеждата да помогнат за възраждането на родния си клуб. И в събота срещу "ЦСКА 1948" се видя, че могат да го направят. "Левски" е жив повече от всякога и това явно не се харесва на някого.

Обръщаме се към милионите левскари в България и по целия свят - не вярвайте на лъжи и спекулации. При нас пари под масата не се раздават, плаща се по банков път (практика, непозната за отлично информирания източник на "Блиц"). Стивън Петков, Ради и Боби Цоневи не са получили и стотинка и нямат никаква гаранция, че ще си получат заплатите навреме. Но това за истинските левскари няма значение. Те са готови да оставят сърцето си на терена заради клуба и заради Вас, които ги подкрепяте от трибуните и пред телевизорите!

Ако изнеслите тази лъжлива информация имат капчица достойнство, нека се заявят с имената си! Хората лесно ще преценят дали може да им се има доверие".

В Левски приеха две от предложенията за Иванов, той решава кое да влезе в сила

В Левски приеха две от предложенията за Иванов, той решава кое да влезе в сила

Едното предложение е от Ерцгебирге (Ауе), а другото от турски елитен клуб