Изпълнителните директори на ЦСКА - Филип Филипов и Стоян Орманджиев - се обърнаха към привържениците на тима:

"Армейци,overlay-clever

Предстои ни Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двубой, който всеки футболен фен, независимо от клубната си принадлежност, очаква с нетърпение. Битка, която десетилетия наред придава смисъл на българското първенство. Мач, заради който много малки деца са ставали големи футболни фенове.

Докато всички очи са вперени в случващото се на ст. "Васил Левски", нека бъдем за пример. Подкрепата ви е безрезервна, хореографиите - за пример, страстта - истинска. Така, както трябва да бъде. Но нека ограничим изразяването на любовта си към любимия отбор до позволените средства.

Апелираме с цялата си вяра в разума на "червената" публика да не се хвърлят застрашаващи живота ракети и бомби. И тъй като историята помни - нека не тежи на съвестта ни пострадал фен, нека не разплакваме нечия майка, нека не отказваме децата от магията на футбола. Феновете ни са доказвали, че могат да проявяват мъжество и без непозволени средства. Нека го направим отново. На стадиона място за агресия няма. Всички сме хора, всички сме българи!

Благодарим ви, "армейци"!

С признателност,

Филип Филипов, изпълнителен директор

Стоян Орманджиев, изпълнителен директор

Даниел Боримиров с призив към привържениците на Левски

Даниел Боримиров с призив към привържениците на Левски

"Да създадем европейска атмосфера по трибуните"