Един от любимците на "синята" агитка Билал Бари няма да получи предложение за нов договор и ще напусне Левски в края на сезона като свободен агент, съобщава "Мач Телеграф".

Това е последното решение на "Герена", след като в един момент "сините" шефове бяха решили да подновят договора на мароканеца. Това се случи след една контрола със Спортист Своге на 23 март тази година, която беше като финален тест за нападателя. Тогава "сините" победиха с 1:0, а попадението вкара именно Билал Бари. В този момент мароканецът даде надежда на шефовете, но нападателят продължава да е измъчван от проблеми в коляното.

Припомняме, че той получи тежка контузия в средата на месец септември 2022 година, а оттогава е изиграл само 64 минути за Левски в общо четири официални мача. На "Герена" са стигнали до извода, че през тези 20 месеца, през които Билал Бари се възстановява от скъсаните връзки на коляното, той е изгубил много от качествата си, а и отделно - продължава да има проблеми с контузията, и няма смисъл да подновява контракта си с клуба.

Връщат Папи в титулярния състав на Левски

Връщат Папи в титулярния състав на Левски

Решението е на Николай Костов