Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета говори пред популярния в родината си сайт Tuttomercatoweb.com. Шефът разкри, че в столичния гранд обмислят в близките дни играчите да започнат тренировки на малки групи, за да поддържат форма.

Албентоса: Собственикът на ЦСКА иска да върне отбора сред големите в Европа, продадохме Бикел за 2 млн. евро

Албентоса: Собственикът на ЦСКА иска да върне отбора сред големите в Европа, продадохме Бикел за 2 млн. евро

"В България клубът ни е като Барселона или Реал (Мадрид)"

"На хартия ситуацията в България още не е толкова сериозна, но е нормално да има опасения, защото опасността е реална и случаите на заразени могат да се увеличат, както в Италия. За разлика от нашата страна обаче, болничните заведения не са така добре организирани и по тази причина правителството реши да спре всички мачове до 13 април", споделя Джарета.

"Обяснимо е, че футболистите са притеснени в момента и всички са по домовете си. Ще видим в следващите дни дали ще могат да тренират, може би разделени на групички. Основното правило е да си седим вкъщи. Всеки практикува различни упражнения в домашни условия. Всеки мисли за проблемите. Аз и Стефано Белтраме най-вече изживяваме събитията в Италия от разстояние с притеснение. Имам две дъщери, които учат в чужбина и непрекъснато следя CNN, за да следя обстановката. Надявам се в Италия да има дисциплина като в Китай. Дано нито една друга страна не преживее същото", надява се италианецът.

"Напълно съм съгласен с решението на УЕФА да премести Европейското първенство за 2021 година. Приключването на вътрешните шампионати е най-важно в момента, защото е жизненоважно за футболната система".

Илиан Стоянов се заяде със звезда на ЦСКА: Пич, смени си дилъра!

Илиан Стоянов се заяде със звезда на ЦСКА: Пич, смени си дилъра!

Коловати недоумява как Раул Албентоса може да сравни "червените" с Барселона и Реал (Мадрид)