От ЦСКА отново скочиха на медиите. На "Тема Спорт" и "копиращите в хор сайтове". Причината - новина на колегите за среща между Гриша Ганчев и Стойчо Младенов.

Клубът заплаши с отнемане на акредитации.

Ето как изразиха недоволството си "червените" този път:

"Армейци,

Явно когато всичко е наред в ЦСКА, това не е интересна новина за родните медии. Селекция навреме, отлично организирана подготовка, настроение и добър колектив, всеотдайна работа на играчи и треньори, евтини и достъпни абонаментни карти за феновете, официална фланелка в продажба.... Това обаче не може да трогне "доброжелателите" ни, които днес в лицето на вестник "Тема спорт" и копиращите го в хор сайтове, съчиниха и разпространиха поредния пасквил за някаква тайна среща на един от собствениците Гриша Ганчев с наставника на Кайсар Стойчо Младенов.

"Добре" информираните журналисти да си сверят достоверните източници, а стига само са писали лъжи и врели-некипели. Тази среща се е състояла през пролетта на 2018 година. Изминали са повече от 12 месеца и чак сега някой се сеща да я разкрива. Целта? На всички ни вече е пределно ясна. Не се притесняваме от поредните удари под кръста. Само после да няма сърдити медии, че са останали без акредитации...", пише в сайта на ЦСКА.

Бел. ред.: Когато потърсим гледната точка за дадена новина на хора от ръководството на клуба, почти винаги отговор няма...

Стойчо Младенов на среща с Гриша Ганчев

Стойчо Младенов на среща с Гриша Ганчев

Младенов се е прибрал в България покрай паузата в казахстанското първенство