ЦСКА излезе със съобщение в официалния си сайт, за да отбележи 76-ата годишнина от своето основаване и да поздрави своите фенове за общия празник.

Вижте празничното съобщение на "червените":

Скъпи армейци,

Днес ЦСКА празнува своята 76-та годишнина. 76 години институция, гордост, страст, величие!

76 години, в които свещените четири букви не спират да палят сърцата ни, да ни карат да се радваме и да плачем, да чакаме с трепет всеки следващ мач, с радостта и разочарованието, които ни носят. Защото сме горди фенове на ЦСКА! А любовта към ЦСКА е по-силна от всяка една трудност. И всеки изстрадан триумф е по-сладък и по-ценен.

Историята на ЦСКА е пълна с успехи, но привържениците винаги са били неотлъчно до клуба и при най-големите радости, и в най-тежките моменти. Времето е отредило на нашия любим отбор винаги да има водеща роля не само в българския спорт, но и на международната сцена. Редица велики състезатели, треньори и ръководители са оставили имената си със златни букви през изминалите 76 години.

Но най-много са имената на тези, които не спират да подкрепят любимците си - на стадиона, пред телевизорите. Благодарение на нашите фенове ЦСКА живее в цял свят и е не просто социален феномен - това е искрена и чиста любов, която минава през граници и континенти!

От създаването си през 1948 г. до сега нашият велик клуб е обогатил витрините на клубния Музей на спортната слава с рекордните 31 шампионски титли и 21 национални купи, гордеем се с 3 полуфинала в Европа и безброй незабравими футболни вечери, които са ни донесли моменти на радост, гордост и величие.

Вярваме, че още много хубави мигове предстоят пред всички нас, които сме свързани с най-успешния български клуб.

Честит рожден ден на нашата спортна любов!

Честит празник на всички привърженици!

РОДЕНИ ЗА ВЕЛИЧИЕ!

САМО ЦСКА!"

ЦСКА отбелязва своя 76-ти рожден ден!

ЦСКА отбелязва своя 76-ти рожден ден!

Най-успешният български клуб празнува днес!