Най-успешният треньор на ЦСКА през новия век Стойчо Младенов се е срещнал със силния човек в клуба Гриша Ганчев. Това се е случило преди седмица в офиса на Ганчев, пише "Тема спорт". Самият специалист неведнъж призна в свои интервюта през последните 3 години, че поддържа контакт с финансовия благодетел на "червените". В момента обаче Стойчо има железен договор с казахстанския Кайсар, където работи от 2016 година.

Младенов се е прибрал в България покрай паузата в казахстанското първенство, което се провежда в цикъл пролет-есен. През първите 2 седмици от юни нямаше никакви мачове. В неделя следобед обаче шампионатът бе подновен, а Стойчо инкасира тежко поражение от лидера Астана с 1:4 в гостуване. Това е един от изключително редките случаи, в които отбор, воден от Младенов, допуска толкова много голове в един мач. Кайсар заема 5-о място, като се бори за тройката и евроучастие. Тимът е на точка от Ордабаси и на две от третия Кайрат. Далеч напред са Астана и Тобол. Интересно е да се отбележи, че Младенов бе избран за треньор №1 на месец май, но започна юни с тежка загуба.

Договорът на Стойчо с Кайсар е до края на 2019 година, като в него има опция за удължаване. Самият Младенов неведнъж заяви, че е въпрос на време да води ЦСКА за 5-и път в кариерата си.

Димитър Димитров разкри защо Левски и ЦСКА отстъпват на Лудогорец

Херо с две оферти за работа в Първа лига

"Мога да кажа, че най-трудно се работи у нас"