Очаквано Стойчо Младенов засегна и темата за любимия му ЦСКА по време на обширната му пресконференция в столицата. Според него "армейците" не трябва да се примиряват с второто или трето място в шампионата, а да продължат да работят в правилната посока. Според него до две години "червените" може да се изравнят, а дори и да изпреварят конкурентите си от Лудогорец.

Младенов: В България треньорите са мижитурки, не отстояват авторитета си

Младенов: В България треньорите са мижитурки, не отстояват авторитета си

"За казахстанския футбол мога да кажа само хубави неща"

"За ЦСКА предпочитам да не коментирам, далеч съм от кухнята. Естествено искам да се борят за титлата. Не искам да се примиряваме с второ, трето място. Има обаче ход и процес през който се минава. Дай Боже по-бързо да стане".

"Лудогорец има политика, която се следва. Надявам се Левски и ЦСКА да създадат и по-голяма конкуренция. Радвам се, че и в Левски и ЦСКА има добра перспектива. В момента има застой, но се надявам ЦСКА в следващите две години да се изравнят с Лудогорец и да ги изпреварят".

"Антов е изключителен талант, който отдавна е трябвало да бъде налаган. Ще ви дам пример как процедират с талантите в Германия. Когато моят син беше там, ми казаха: "вашият син е на едно ниво с германеца, но ние даваме път на германеца." Егоистично, но правилно. Трябва да даваме път на нашите кадри. Много пъти съм бил критикуван защо чужденци, а не българи? Аз в моята кариера съм давал път на младите. При всяко едно мое влизане в ЦСКА съм взимал по четири-пет младежи. Давал съм им шанс. Тонев стана, да не споменавам и други. Мога много имена да спомена, на които се даде шанс, но не се развиха. Мога да спомена други като него, които се развиха. Чочев... Да не давам и други примери", сподели Младенов.

Крушчич: Отказах на Левски, в ЦСКА амбицията винаги е възможно най-голяма

Крушчич: Отказах на Левски, в ЦСКА амбицията винаги е възможно най-голяма

Вижте обширно интервю с треньора на "армейците"