Бившият треньор на Левски Стойчо Стоев сподели в "Студио дерби" впечатленията си от Вечното дерби.

"В професионалния футбол е нормално невинаги да побеждаваш, има и загуби. Не би трябвало това да влияе върху следващия мач, независимо от неговата важност. Видя се, че Левски не може да отговори в офанзивен план на отбора на ЦСКА. Нямаше човек, който да създаде проблеми на защитниците на ЦСКА. В един момент изглеждаха доста колебливи в това отношение.

Явно присъствието на Уелтън е било от изключително голямо значение, тъй като той водеше и другите. Създаваше доста опасности и това даваше увереност на състезателите около него. Сега няма такъв футболист. 

Няма дълбочина в състава. В един момент се виждаше, че Левски изнемогва. Костов нямаше алтернатива на пейката, с която да успее да промени хода на срещата. Това е много притеснително

Може би това решение да се заложи на друг вратар също не се оказа сполучлив ход. Видя се, че все още той не е готов да изнесе тежестта на този мач. Сигурен съм, че и защитата не е била достатъчно спокойна, тъй като, когато налагаш млад вратар, е нормално състезателите пред него да чувстват известна неувереност. Защитата на Левски не беше на обичайното си ниво", каза Стоев.