Треньорът на Левски Николай Костов ще умува кои младоци да попаднат в групата за дербито с ЦСКА. Двубоят на стадион "Васил Левски" е в събота от 16:15 часа.

Причината е, че дублиращият отбор на сините има двубой от Югозападната Трета лига по същото време - от 16:00 часа на изкуствения терен на "Герена" срещу Вихрен Сандански.

Европейски клубове пристигат за ас на Левски

Европейски клубове пристигат за ас на Левски

Ето подробности

При последното домакинство на първия тим срещу Берое (1:0) в групата попадна единствено Преслав Бачев, но 18-годишният нападател не влезе в игра. Основни играчи на втория отбор, освен тарана още са Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Кристиян Йовов и Борислав Рупанов.

Костов ще разговаря с колегата си Христо Арангелов кои играчи ще са му нужни за домакинството на санданчани и на тези, които могат да попаднат в групата на първия тим. Дублиращият отбор се намира на деветата позиция в Югозападната Трета лига и до края на сезона не се бори за нищо.

На последното дерби с ЦСКА в нея място намериха Преслав Бачев и Борислав Рупанов. Голяма е вероятноста единствено първия да бъде сред резервите срещу червените в събота.