Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов сподели, че е доволен от изтегления жребий за 1/8-финалите на Sesame Купа на България. "Червените" приемат победителя в двойката Бдин Видин и Берое.

Младенов заяви, че не е изненадан от успеха с 1:0 срещу Левски преди дни, защото има много положителен баланс срещу "сините" като футболист, треньор и ръководител.

Боримиров: Левски винаги се е борил и на двата фронта, така ще бъде и тази година

Боримиров: Левски винаги се е борил и на двата фронта, така ще бъде и тази година

Ето какво каза

"Доволни сме от жребия. Защо да не сме? Иска ни се да се представим още по-добре от миналата година. Миналата играхме финал, но не бяхме доволни от крайния резултат. Не само от него, ами и от резултата. Отдадохме го на опита. Надявам се сега да имаме повече опит да стигнем финала и защо не да вземем това, което ни се полага", заяви Младенов.

"От както се помня като футболист в Берое, в ЦСКА да не говоря и като треньор, и директор балансът ми е изключително положителен срещу Левски. Няма нищо изненадващо от това, че победихме Левски", продължи той.

"Иска ми се да има фенове (на България - Унгария) и те да изразят своето желание и подкрепа към отбора, а след това да правят каквото искат. Трябва да се присъства на стадиона. Това е националният отбор на България и трябва да бъде подкрепен, без значение от битките, които се водят", каза още един от директорите на ФК ЦСКА 1948.