Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството 1:1 срещу Славия. 

Ето какво каза той: 

"Точката бе награда за усилията на играчите. Имаше хора, които изиграха мача с две-три тренировки. Трябваше да се покаже характер.  Допуснахме елементарен гол. След това Славия използваше силата си. 

Футболистите ни получиха и малко помощ за усилията, които полагат. Все още имаме трудности заради това, което изпитахме. Не се отказахме до края. 

Липсват ни някои неща, липсва ни малко увереност. Трябва да трупаме точки. Можеше малко повече да дублираме фланговете. Трудно е да търсим пролуки при таква сгъстена защита. 

Стана здрав мач. Не мога да приема защо има толкова нерви още от първия кръг. И от двете страни. Накрая след изравнителния гол можеше някой да пострада - летяха бутилки. Много нервен двубой за начало на първенството. 

Не мога да разбера защо се случи. Надявам се делегатът да опише това, което е видял. С щаба на Славия сме били заедно на лагер, не знам за какво са тези нерви между нас. Публиката не знам защо така е настроена. 

Може би трябва малко да се подсилим с двама-трима човека Юношите видяха, че може и в София да се случват неща, които се случват по другите групи. 

Очаквам да имаме момче, което да го картотекираме другата седмица. Имаме и момче на проби. Съвсем скоро може да се плати откупната клауза на един от нашите играчи. Трябва да търсим играч в защита и в центъра на терена, ако там бъдем отслабени. 

Да не говорим за съдията още от първия кръг, но не разбрах защо не вдигна картон, когато Иса излизаше сам". 

Славия и Черно море завършиха наравно 1:1

Черно море си тръгна с точка от "Овча Купел" след късна драма

Славия и "моряците" завършиха наравно 1:1 в нервен мач