Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от успеха над Локомотив София с 3:0 в мач от 27-ия кръг в efbet Лига. Той поздрави Атанас Илиев за отбелязания хеттрик, но заяви, че очаква повече от него. Националният селекционер не разкри дали се водят разговори да остане начело на "моряците" и след края на този сезон.

"През първото полувреме видях това, което исках. Вкарахме гол и потърсихме втори. Радвам се, че футболистите осъзнаха това, което искахме от тях и го изпълниха . Най-бляскавото представяне трудно, не позволихме на противникът да покаже това, което може. Добро представяне и добри усилия на футболистите. През второто полувреме предпочетохме да запазим силите си. Радвам се, че мачът завърши с победа.

"Аз по принцип не обичам да говоря конкретно за футболисти, но Атанас Илиев може повече. При най-малката възможност търси да направи удар, но трябва да подобрява контрола. Исмаил Иса и Илиев могат повече. Честитя на хеттрика на Наско, но трябва да стъпи на тази основа, за да надгражда.

Пабло Гарсия и Влатко Дробаров имаха проблеми, предпочетохме да ги съхраним, като ги извадим от игра още на почивката. В това отношение ги съхранихме да нямат по-големи последствия".

Мотивация със сигурност не трябва допълнителна да има при нас, но е наше задължение да подходим сериозно, защото чрез тази победа се изкачихме до второто място. Надяваме се да се справим със сгъстения цикъл, направихме промени. Искаме да държим хората в атака по-свежи. Локомотив София играе с трима в защита и нашите външни футболисти имаха работа. Направихме ротации, които дадоха резултат.

Не съм говорил с ръководството. Има много време и много мачове, де факто с Петьо Костадинов не сме имали почивен ден от много време. Не се оплакваме, но не мислим какво ще се случи, защото има много неща, които да се решават. Масата е наредена".

Атанас Илиев: Радвам се, че ЦСКА загуби, това бе голям стимул за нас

Атанас Илиев: Радвам се, че ЦСКА загуби, това бе голям стимул за нас

Нападателат отбеляза хеттрик при победата над Локомотив (София)