Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за нулевото равенство с Пирин в мача от 30-ия кръг на efbet Лига.

"Създадохме положения, но за кой ли път като гост ни липсваше завършващата фаза. Направихме почти всичко, Пирин използва няколко контри, успяхме да ги неутрализираме, но не успяхме да вкараме гол. От целия отбор съм доволен, бързо връщахме топката, правихме преходи, каквито трябва, да, факт е, че не сме отбелязали, но видяхте как се радват отборите като вземат точка от нас. Последният удар ни липсваше", сподели Илиан Илиев.

"Малките неща решават първенството, както в Пловдив ситуацията за дузпата, както за втория жълт картон тук, но няма смисъл да дърпаме натам. Вратарят им накрая се прояви добре", продължи той.

"Сметки не можем да си правим за първия съперник в плейофите. Имаме почивка и не знаем кога ще са датите, то е ясно, че не могат мачовете да се обявят. Всеки мач си има своята история, не мисля, че има контраст при играта ни, точково може би да, но не и игрово. В съблекалнята са тъжни сега, но не смятам, че трябва да се срамуват от представянето си", каза Илиев.

Пирин постигна важно равенство срещу Черно море по пътя към спасението

Пирин постигна важно равенство срещу Черно море по пътя към спасението

Вижте как се разви срещата