Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, не остана доволен след равенството на "моряците" срещу Беса (Добри Дол) - 0:0 по време на лагера на отбора в Турция. Той призна, че има дълбочина в състава, но липсва качеството сред резервите на варненци, като подчерта, че тимът търси нападател.

"Не съм много доволен, особен от тези хора, които не играха във вторник. Играха малко и днес трябваше да се покажат повече с оглед факта, че останалите бяха на добро ниво. Не съм доволен, че не победихме. Имахме много ситуации, но не вкарваме, което си е наша стара слабост. Нямаме на моменти дори класата за това и не бихме. Това, че играхме преди няколко дни сутринта някои хора повече време, то физически сме добре", каза Илиев.

"Като не побеждаваш не е добре. Създаваме ситуации, но не вкарваме. Търсим нападател, защото трябва да намерим баланса в играта. Да наваксаме за победи в приятелски срещи не е важно, колкото поведението на терена. Дойдохме тук да видим как сме срещу добри противници и изиграхме мач и половина на добро ниво. Хората, които носят отбора, продължават да са добре. Тези, които чакаме да се събудят, продължаваме да ги чакаме. Не може да изкараме първенството с 12-13 човека. Ние дълбочина в състава като хора имаме. Въпросът е хората, които влизат и заменят тези, които постоянно играят. Не ги виждам тези хора, така че продължаваме по този начин да живуркаме. Къпем се в центъра на Варна, разхождаме се, а други "носят кръста". Първенството е дълго, картони се трупат. Има и контузии, както се случи с наш футболист. Той показа, че иска да играе, но получи неприятна контузия. Берг има проблем със страничната връзка, дано да е само разтегната", продължи Илиев.

"Очаквам срещу Лудогорец да играем така, както последните мачове. За нас прекъсването не беше добро, но се надявахме да се появят нови "кандидати за слава". Не ги видяхме. Срещу Лудогорец трябва да сме на върха на възможностите", сподели Илиан Илиев.

Черно море направи 0:0 с Беса, отмениха чист гол на варненци

Черно море направи 0:0 с Беса, отмениха чист гол на варненци

Ето подробности