Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 0:1 от Локомотив (Пловдив). Той сподели, че е доволен от своя отбор, но имаше претенции към ВАР рефера Иво Андреев за неотсъдена дузпа.

"Такива мачове е най-трудно да коментирам. Футболистите направиха всичко, за да не загубим мача. Локомотив обича да си подава топката, държи я добре. Не им позволихме в голямата част от мача да го правят. Липсваше ни да отбележат. Държахме Локомотив повече в тяхната половина. Направил си почти всички, но не си вкарал гол. Това не е за първи път. От играчите няма какво да съм недоволен. Винаги трябва да искаш повече. Играе се трудно на този стадион. Играхме почти като домакини, за което поздравявам футболистите.

Локомотив (Пловдив) - Черно море 1:0 в мач от efbet Лига

Локо (Пд) излъга Черно море, измести Левски от четвъртото място и остави ЦСКА на второ

Оливие Кандем отбеляза победния гол за "смърфовете"

Държахме добро темпо за този сгъстен цикъл. Допуснахме една грешка, за да отбележат Локомотив. Няма да е приятно да си загубил, спрямо това, което играхме. Трябва да го приемем и да търсим максимума от следващия мач с Левски.

ВАР-ът Иво Андреев е човек, който е мисионер. Той свири дузпа за игра с ръка на Влатко Дробаров, като преди това имаше удар в коляното. Днес не го направи в наша полза. Бях сигурен, че няма да го направи. Там беше дузпа, а тук не при един и същ човек. Няма как да не сме равнопоставени в цялата ситуация. Не сме само ние, има и други.

Като играем пред собствена публика, имаме предимство. Утре се възстановяваме и мислим за мача с Левски. Трябва да търсим максимума", заяви Илиан Илиев.