Бившият съдия Атанас Узунов заяви, че родните рефери имат лабилна психика и поради тази причина допускат грешки в мачовете. 

"Реферите у нас най-вече нямат психика. Темата е дълга. Самата селекция на реферите не е на нужното ниво. Имаме доста млади и перспективни съдии, които могат да гонят върховете, но не може с лека ръка бъдещето им да бъде поставяно на карта в напечените мачове. 

Грешка на Съдийската комисия е случилото се с Георги Кабаков. Те допуснаха след наказанието той пак да ръководи мач на ЦСКА и то на високо ниво. Прави чест на Петър Петров, че след този злополучен мач си подаде оставката. По мое време беше така, въпреки че не съм правил такива грешки. 

През тази седмица избират нов шеф на съдиите

През тази седмица избират нов шеф на съдиите

Изпълкомът на БФС се събира в сряда

В това време трудно можем да говорим за плашене. Точковият актив между водещите клубове е малък. Става дума за нажежена обстановка между съдиите, които имат лабилна психика и се влияят от големите отбори и допускат тежки грешки. Конкретно за Кабаков, асистент съдията зад вратата трябваше да вземе отношение, а не да дърпа играчите настрани. На първо място слагам психиката. Във футбола трябва да си голямо перде. 

Не съм бил встрани от футбола. Следя нещата. Има колеги, които също заслужават да оглавят Съдийската комисия. Европейските практики показват, че шеф трябва да бъде съдия, който е бил главен, а не асистент", заяви Узунов пред "Дарик". 

Сериозен интерес за мястото на Петър Петров

Сериозен интерес за мястото на Петър Петров

Единственият отказ е от Любе Спасов