Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз - Георги Захариев смята, че битката ще бъде нечестна, но въпреки това се надява на промяна в българския футбол. Ето какво още каза той:

"Очаквам дълъг и тежък ден, както и нечестна битка. Надявам се на промяна в българския футбол. Мачът не е свирен. Борислав Михайлов е много притеснен и изнервен. На кантар са нещата и ще се решат в последния момент.

Има клубове, които до послено се колебаят кого да подкрепят. Надявам се, че ще ни допуснат да кажем няколко думи пред делегатите, но се съмнявам. Кадрите със софрите от вчера не ме учудват. Беше ясно, че ще бъде така. Всичко е както очаквахме.

Въпросът е доколко тези хора могат да го използват просто като вечеря, а след това да гласуват по съвест. Всичко опира до гласа вътре. Смятам, че гласуването трябваше да бъде открито, а не анонимно. Нещата трябва да се променят.

Няма място за недомлъвки. Когато се кандидатирах, уволниха брат ми от Славия след 2 месеца. Всеки го е страх от нещо, но е важно заедно да го преодолеем, за да постигнем това, в което вярваме", каза Захариев.

Йордан Лечков: Досега не сме имали пропуски, това са едни спекулации

Йордан Лечков: Досега не сме имали пропуски, това са едни спекулации

Дневният ред беше определен от съда, момчетата искаха да бъде така, коментира един от героите от САЩ 94