Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след провелия се днес Конгрес са избор на нов президент на БФС. След него Борислав Михайлов бе избран за шеф на футболната ни централа с 241 гласа, а втори остана Бербатов с 230. Ето какво сподели Крушарски:

"Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да за*бем... Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи.

Порточанов: Има спор дали Боби печели, очаквах над 100 гласа за мен

Порточанов: Има спор дали Боби печели, очаквах над 100 гласа за мен

"Конгрес като конгрес"

Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си просто и не е свършил нищо за футбола, освен да е прибрал. Визирам един има Градев, той бил някакъв спортен адвокат ли.. то няма такова образование, не знам как е завършил спортно право.

"Някой от делегатите може да е умрял през това време, какво да го съживим и да гласува? Излезли са, напуснали са и въпросът се изчерпва. Нали Градев в адвокат, да излезе, да провери и да види. 10 гласа са си 10 гласа, вярно ожесточена битка, но не трябваше да се проведе така Конгресът , сподели още Крушарски.

Без Венци Стефанов в новия Изпълком на БФС
Обновена

Без Венци Стефанов в новия Изпълком на БФС

Новите лица са четири на брой