Членът на Изпълкома - Йордан Лечков коментира победата на България с 2:1 срещу Северна Ирландия, както и резултатите от изборите за президент на БФС.

"Поздравление за момчетата. Когато играят, не са по-лоши от другите. Само трябва да си повярват. Съвсем нормално е, когато има такъв тип избори, всеки си гони задачите. В крайна сметка хората се произнесоха. Аз апелирам да продължи битката, но да е на добри идеи, а да няма негативизъм. Вие може да сте щастливи, но футболът не печели от това.

Защо да ме притеснява обжалването на Димитър Бербатов? Всичко беше демократично. Имаше представители на УЕФА и ФИФА. Вие нещо да чухте от тях? Присъстваха на броенето на урните. Шест човека бяха там.

Гледаме устава. Ако са присъствали 480 човека, значи са били 480, както Народното събрание. 508 трябваше да дойдат, обаче не дойдоха хора. Някои може да са били в тоалетната. Това са подробности. Да ви го кажа по друг начин. Ако човек е достоен, и достоен трябва да загуби. Да са се явили от тоалетната. Всички знаем, че днес има конгрес. Поел съм отговорност и ангажименти и си ги върша. Днес за пореден път хората решиха. Опонентите благодариха за добрата организация. Като видим камерите се казва различно. Аз казвам това, което мисля", каза още Йордан Лечков.

Емил Костадинов: Няма да има реваншизъм

Емил Костадинов: Няма да има реваншизъм

"Мисля, че е спазен уставът на БФС"