Ръководството на Царско село изпрати благодарствено писмо до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Новакът в елита благодари за получения лиценз, който ще му позволи да играе домакинските си мачове на комплекс "Царско село". Досега те играеха на стадиона на Славия или на "Васил Левски".

Стадион "Царско село" получи лиценз, новакът приема Берое у дома

Стадион "Царско село" получи лиценз, новакът приема Берое у дома

Съоръжението вече има частичен лиценз

Ето какво написаха от щаба на Царско село:

"Уважаеми г-н Михайлов, ръководството на СФК "Царско село 2015" изказва своята благодарност и признателност към Вас и БФС за положителната оценка на всички предприети от нас действия по реконструкцията и модернизирането на стадион "Царско село" и за полученият лиценз, с който може да приема мачове от efbet Лига през сезон 2019/2020 година.

Оставаме удовлетворени от факта, че Български футболен съюз оцени всички наши усилия в модернизирането на стадиона. През изминалите няколко месеца ние поставихме осветление, изградихме нова трибуна за гости, разширихме и модернизирахме съществуващите трибуни, сложихме ново информационно табло. След решението за предоставяне на лиценз всичко това ще бъде представено пред обществеността още в петък, когато посрещаме Берое на нашия стадион.

Няколко пъти открито сме отбелязвали, че СФК "Царско село 2015" е социален проект, който израстна до професионален футболен клуб, а футболен клуб може да съществува само когато играе на свой собствен стадион. Това вече е факт. Чувствайте се поканени на всеки наш мач на стадион "Царско село"!