Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Валентин Илиев заяви, че целта до края на първенството е участие в евротурнирите. Това означава, че състава, който играе в Бистрица трябва да завърши на седма позиция и след това да спечели финалния плейоф.

"Момчетата тренират сериозно, нямаме проблеми с контузени. Всичко е нормално. Със сигурност виждам една позитивна енергия в отбора и това се вижда с всеки изминал ден. Силно се надявам нещата да се подобряват, в тази насока работим. Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече успехи.

Официално: Иван Иванов застана начело на дубъла на ФК ЦСКА 1948

Официално: Иван Иванов застана начело на дубъла на ФК ЦСКА 1948

Ето подробности

Когато имаш шанс да се добереш до Европа, трябва да направиш всичко възможно да се опиташ да го постигнеш. Като теглим чертата накрая, ако Господ е отредил - ще бъдем в Европа. Ако не - продължаваме да работим и без да навеждаме глави по никакъв начин. И за двата варианта сме готови, но целта ни е Европа.

Имал съм възможността и щастието да работя почти с всички футболисти от първия, втория и третия отбор. Ставайки въпрос за младите, определено има един огромен потенциал. Аз смятам, че всеки един футболист, а и треньор, трябва да си извърви стълбичката поетапно. Има хора, които имат потенциал да играят в първия отбор", заяви Валентин Илиев пред клубната телевизия на ФК ЦСКА 1948.