Българският футболен общественик беше сред гостите в главната трибуна на стадион "Анфийлд" при победата с 5:2 над Норич за FA Cup. Той беше в компанията на своя баща Андрей, който е дългогодишен привърженик на "червените" от Града на Бийтълс. Мачът беше в центъра на вниманието на световните медии, тъй като само дни по-рано мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп обяви, че ще напусне поста си след края на сезона.

Въпреки сериозния интерес към своята личност, германският специалист отдели време за среща с Евтимов преди победата на тима си. Родният финанист предаде на 56-годишния мениджър на Ливърпул специални поздрави от бившия национал Димитър Рангелов, който игра под ръководството на Клоп в Борусия (Дортмунд).

От своя страна Юрген Клоп изказа благодарността си на всички български фенове на Ливърпул за подкрепата към отбора и се поинтересува от настоящото ежедневние на Рангелов. Той остана много впечатлен, когато разбра, че бившият му играч е останал във футбола и работи с деца в Германия.

На стадион "Анфилд" Кирил Евтимов успя да се види и с две от най-големите легенди на Ливърпул - Джон Барнс и Йън Ръш, които гледаха победата над Норич от ложите.

Снимка 651128

Източник: Топспорт