Треньорът на Черно море Илиан Илиев е все по-близо до националния отбор. В момента се водят заключителни разговори между БФС, специалиста и клубния му отбор. Очакванията са те да завършат с успех и в четвъртък Изпълкома на централата да вземе решение Илиев да застане начело на трикольорите, като замени сърбина Младен Кръстаич, пише "Тема спорт". Идеята е до края на първенството Илиан да съвместява работата си като селекционер с тази в Черно море, а след това да води само националния.

Фенове от цялата страна готвят протест срещу БФС, НКП на Левски, Сектор "Г" и други фракции го подкрепят

Фенове от цялата страна готвят протест срещу БФС, НКП на Левски, Сектор "Г" и други фракции го подкрепят

Присъствието си на протеста са обявили около 200 човека, а още 700 са твърдят, че имат интерес

Илиев намекна след загубата на варненци с 0:1 от Левски на "Герена" в неделя, че би съвместявал работите, но не иска в този момент да напуска "Тича". "Нищо не мога да ви кажа в момента. Все още си има действащ треньор на националния. Нормално е да се спрягат не само моето име, но и тези на други наставници. Чувствам се добре във Варна и в този момент да си тръгна, няма да е добре за отбора, а и за мен. Имах две предложения - даже предната седмица, но няма как да оставя тима", каза Илиан.

Присъдата на Младен Кръстаич бе прочетена след унизителната загуба на България с 0:2 от Литва в евроквалификация насред "Васил Левски".