Националният селекционер - Ясен Петров, говори пред медиите на тръгване към Вилнюс, където в събота националният ни тим ще се изправи срещу Литва в двубой от световните квалификации за Мондиал 2022. Пловдивският Джанини коментира и предстоящия конгрес на БФС:

"Нашето намерение е да покажем добро лице и да вземем резултат. Футболистите знаят за какво играят. Недялков пътува с нас, ще го използваме. Не злоупотребяваме с футболистите. Няма нито един играч, който да се е прибрал контузен след лагер на националния отбор.

Премии за националите за бой над Литва и Северна Ирландия

Премии за националите за бой над Литва и Северна Ирландия

България в момента е на четвърто място в своята група с 5 точки

Литва ще бъде в съвсем друг състав, опитни играчи. Ще гледаме различен мач. Трябва да се приспособим на този терен. Имаме два дни, в които да видим какъв е теренът. Надявам се момчетата да се справят. Много съм доволен от старанието на играчите. Искам да спечелим двата мача. Не трябва да подценяваме нито един отбор. Няма лесни мачове. Нека минем през Литва, след което ще мислим за Северна Ирландия.

Момчетата имат настроение, а това е най-готиното нещо, което показват. Имаме добри момчета, ще съм много щастлив, ако някой от тях отиде и направи контакт и подпише с голям отбор. Имам мисия с тези момчета. Не искам да коментирам. Имам мечти, няма да споделя, но искам да работя с тези играчи. Аз съм назначен от това ръководство, аз ще бъда с това ръководство. Ще съм с този, който ме е назначил. Винаги съм бил лоялен. Няма какво друго да коментирам".

България с шанс за дубъл над девети съперник в световните квалификации

България с шанс за дубъл над девети съперник в световните квалификации

Ще се случи ли това и срещу Литва?