Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов заяви пред "Спортал", че съдията Жереми Пиняр е ощетил българския национален отбор с отсъжданията си по време на мача със Северна Македония (1:1).

"На моменти отборът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, но ако бяха отсъдени две нарушения, резултатът щеше да бъде в полза на България. Реално пред нашата врата нямаше сериозни голови опасности. Съдията определено им помогна - определено.

Ясен Петров: Нашата идея беше да играем футбол

Ясен Петров: Нашата идея беше да играем футбол

"Голът стана от нелепа грешка"

Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка - пълни глупости и простотии! Прилепнала е друг път. Като цяло оценката ми за нашите е положителна.

България - Северна Македония 1:1 в двубой от Лига на нациите

България поведе на Северна Македония, но остана само с точка от здравото балканско дерби в Разград

ВАР отмени дузпа за "лъвовете" в последната минута

Моето потекло е от Битоля, но аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България. Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България.

Както казах, потеклото ми е от Битоля, но там не стъпвам! Преди години един път отидох да си видя родата, почнаха да ме спират и да ме проверяват дали не съм шпионин. Представяте ли си за какво умопомрачение говорим", каза Стефанов.

Билетите за мача България – Грузия вече са в продажба в цялата страна

Билетите за мача България – Грузия вече са в продажба в цялата страна

БФС и VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи - проектът "Семеен сектор"