От Българския футболен съюз информират феновете на националния отбор, желаещи да посетят гостуването срещу Северна Македония в Скопие на 26 септември, че заявки за билети в българския сектор на ст. "Тоше Проески" ще се приемат до 17:00 ч. на 25 септември (неделя).

Цената на пропуските е 6 евро, а закупуването им е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на тел. +359 2 9055349.

"По изрично изискване на северномакедонските власти желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност.

Билетите ще се предоставят лично на специално организираната фен зона за българските запалянковци на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) от 15:00 ч. местно време в деня на мача до 18:45 ч., когато ще стартира ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

На организираната фен зона гостуващите фенове ще могат да паркират превозните си средства при всички условия за безопасност.

Приложено ще откриете карта на точната локация на българската фен зона, както и на отреденото място на трибуните. На място в северномакедонската столица българските фенове могат да получат допълнителна информация на тел. +359 895 751838.

Уведомяваме феновете, че бройката на билетите за българския сектор на ст. "Тоше Проески" е ограничена, а на място билети за български запалянковци няма да се продават", гласи съобщението на БФС.

Гибралтар пристига в Разград без един от най-обещаващите си нападатели

Гибралтар пристига в Разград без един от най-обещаващите си нападатели

Контузен е