Българският национал Тодор Неделев изрази благодарности на всички, които му помогнаха в критичните мигове, след кошмара, който изживя в Грузия.

Тодор се прибра със специален медицински самолет след претърпяна операция на черепа в чужбина.

Звездата на Ботев (Пловдив) претърпя катастрофа с автобуса на националния ни тим. Ето какво написа Неделев на профила си във "Фейсбук":

"Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачния тунел... Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!

Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията.

На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж.

Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там.

И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!"

Тодор Неделев се прибра в България

Тодор Неделев се прибра в България

Играчът бе транспортиран от Грузия с частен санитарен самолет