Селекционерът на Уелс Брайън Флин се закани на България, пише "7 дни спорт" Европейската квалификация се играе на 8 октомври в Кардиф. И двата отбора започнаха зле в групата и смениха треньорите. Нашите национали паднаха от Англия и Черна гора, Уелс - от Черна гора.

Начело на България вече е Лотар Матеус, а на съперника - Брайън Флин.
Извън състава на Уелс остана звездата Крейг Белъми. Флин твърди, че той е с контузия в коляното. От клубния му отбор Кардиф твърдят, че всичко е наред и футболистът е на линия за поредния мач от първенството.

- Казват така, защото са егоисти - обясни Флин. - Аз знам положението на Крейг, не искам да рискувам. Момчетата ще покажат, че могат да бият България и без Белъми.
Брайън Флин обяви списък с 24 играчи за мачовете с България и Швейцария (12 октомври). Повечето играчи в него са под 23 години.

- Младите не се страхуват, така е с всички хора на тази възраст - обясни решението си Флин. - Срещу България ще атакуваме, за да стигнем до победа. В момента още е рано да кажа каква ще е схемата, с която ще излезе Уелс, но най-вероятно ще избирам между 4-4-2 и 4-3-3.