Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев направи интересно изказване относно факта, че лидерът на Лудогорец Марселиньо не е част от тима.

Мартин Камбуров: Няма да се учудя, ако бъда повикан в националния отбор

Мартин Камбуров: Няма да се учудя, ако бъда повикан в националния отбор

"Целта ми е да продължа да вкарвам голове"

"От две години, откакто аз и екипът ми работим във футболния съюз, няма зачеркнат футболист. Едно от нещата, които правя с неудоволствие, е да споменавам имена на играчи. Но сега ще си позволя да дам един пример. За един или два лагера ние извикахме Марселиньо от Лудогорец. Уникално момче и футболист. Ако аз съм треньор на Лудогорец, този човек ще ми бъде най-важният играч".

Ивайло Димитров: България може да се класира за Евро 2020, винаги съм насреща за националния отбор

Ивайло Димитров: България може да се класира за Евро 2020, винаги съм насреща за националния отбор

"Надявам се трудът ми да бъде възнаграден"

"Но Марселиньо е футболист, който така е научен. Едно, че е бразилец, и второ, че играе в такъв отбор, който беше с класи над другите. Мисля, че разликата вече не е толкова голяма. Неговите 80-90 процента от играта бяха насочени само в офанзивен план. Позицията, от която обаче националният отбор стартира, в 95% от мачовете не бяхме в ролята на фаворит, не позволяваше това. Ние искахме да намерим точно такива момчета, които ще работят малко повече в едната фаза, но ще са готови да дават и последната капка сила в следващата фаза и веднага след това да са готови да работят във фаза защита".

"На база това какви футболисти ни трябваха не викахме този човек. Но държанието му беше уникално. Отнасяше се с уважение към треньори и съотборници. Разговаряхме с него и аз му разбрах мисленето. Казах му какво ние виждаме, не се получиха в един момент нещата и затова не е в отбора. Не е зачеркнат никой. Нека поне един да излезе да каже, имахме конфликт с треньора и поради тази причина се разделихме. Няма никакви конфликти", категоричен бе Хубчев пред Канал 3.

Неустоима оферта от Китай за Ивелин Попов

Неустоима оферта от Китай за Ивелин Попов

Тим от тамошната втора дивизия му предложи 9 млн. лева за 2-годишен контракт