Вратарят на националния отбор Николай Михайлов заяви, че победата на "лъвовете" срещу Кипър е била заслужена, а освен това е трябвало да бъде по-изразителна.

Стражът на Твенте нападна гостите, като ги нарече "чобани, които само са се ритали и псували". Той обаче не скри, че българският футбол на този етап е "далеч от истината".

„Кипър бяха абсолютни чобани, само псуваха и се ритаха. Трябваше да вкараме още 2-3 гола, те нямаха никакви шансове“, заяви Михайлов.

"Няма много време до мача с Италия. Дано да играем добре в защита. Освен да се надяваме, няма какво да направим. Излизаме 11 срещу 11, дано да играем добре в отзад, и напред каквото направим", пожела си стражът преди мача с "адзурите" в София в началото на следващия месец.

"Всички са на море, почиват, Кипър не е привлекателен за гледане. Надявам се в следващите мачове да напълним стадиона,“ коментира празните трибуни юношата на Левски.

"Не мога да съдя никой, но виждате родния шампионат... Пожелавам на българското първенство да се оправи. Без да съдя никой, много далеч от истината,“ завърши Ники Михайлов, който заяви, че не бърза за никъде и няма да е проблем, ако остане играч на Твенте.