Националният селекционер - Младен Кръстаич, бе разочарован от загубата с 0:3 от Унгария в Будапеща. Според специалиста това са най-добрите играчи, с които България разполага. Първоначално сръбският специалист отказа да говори пред камерите на БНТ1, но после явно промени мнението си и се появи в залата за пресконференции.

"За съжаление нямам лукса да разполагам с играчи, които се състезават в големи клубове и играят на най-високо ниво, освен това имахме проблеми с контузени играчи. Някои от промените на почивката също бяха продиктувани от контузии. Рокадите бяха принудителни, но такива неща се случват. За съжаление повечето играчи играят в българското първенство и не са свикнали да играят на такъв висок ритъм, а тежкият мач с Черна гора ги изцеди.

Играчите, с които разполагам имат качества, но срещу по-опитни противници имат затруднения. Аз вярвам, че имат бъдеще. Някои играят повече в отборите си, други по-малко. Това са играчите, на които разчитаме, казвал съм и преди и казвам, че имат бъдеще. Това е най-доброто, с което България разполага. Не само в България, но и в други страни треньорът е виновен. Опитните футболисти имат своята роля, но пак казвам с това разполагаме и искаме да изградим един отбор за бъдещето", каза още Кръстаич.

Десподов: Футбол не се играе със страх, видя се на терена, че Унгария е по-класният отбор

Десподов: Футбол не се играе със страх, видя се на терена, че Унгария е по-класният отбор

"Ще даваме всичко от себе си, за да се развиваме", заяви Десподов