Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция в Ларнака, където утре "лъвовете" ще премерят сили с Кипър в контролна среща. Това ще бъде трети мач на сръбския специалист начело на "лъвовете". 

"Антов правилно каза това не е точно приятелски мач. В последните два мача успяхме да спасим сезона и да оставим България, където трябва да бъде. Следващите два мача не са мачове за точки, но са много важни за нас - формираме отбора, млад отбор сме, трябва да сме готови за мачовете, които ни предстоят.

Кирил Десподов от летище "София": Винаги е имало дисциплина в националния отбор

Кирил Десподов от летище "София": Винаги е имало дисциплина в националния отбор

Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим нагоре, коментира той

Казах на футболистите, ако има някаква негативна енергия, че трябва да излязат и да играят за родината си с енергия и сърце, както го направиха в Лигата на нациите. Със сигурност ще има добри и лоши моменти, аз искам енергия и желание за игра. Искам всички, които са повикани тук да играят за националния отбор. Това ни е втори лагер, заедно сме десетина дни. Някои играят в чужбина, други играят в българското първенство. Наясно сме, че можем да изискваме много, но сме заедно много малко време", заяви Младен Кръстаич в Кипър.