Нападателят на българския национален отбор Кирил Десподов заяви, че се надява тимът да затвърди доброто представяне, което демонстрира в последните мачове. Той говори преди излитането на "трикольорите" за Кипър. Приятелската среща ще се изиграе на 16 ноември от 19:00 часа.

"Това са хубави две контроли за нас, в които ще обиграем отбора. Това, което каза вчера треньорът. Трябва да се подготвим добре за квалификациите през март месец.

Отборът наистина е много млад, има много неопитни момчета, но нали трябва да изиграят мачове, за да натрупат опит. Има и играчи с повече рутина в отбора. Дори и младите натрупаха приличен брой мачове. Надявам се да затвърдим добрите игри, които показахме срещу Северна Македония и Гибралтар.

Мисля, че винаги е имало дисциплина в националния отбор. Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим нагоре. Дисциплина, себераздаване и характер - това са нещата, които изисква треньорът.

Вижда се желанието на момчетата. Има настроение в отбора. Наистина преди нямаше резултати, а това не е приятно нито за нас, нито за всички в България. Искаме да има добри резултати и да играем на голямата сцена. Започва едно ново поколение - младо, което се надявам, че ще радва цяла България", каза Десподов.

Младен Кръстаич се оглежда за нови имена в националния отбор

Младен Кръстаич се оглежда за нови имена в националния отбор

Исландия ни отне потенциален национал