Халфът на Левски, Андриан Краев, който за пръв път получи повиквателна за националния тим на България, сподели впечатленията си от настроението в лагера на "лъвовете" преди дуела със Северна Македония. В предаването на DIEMA SPORT "Домът на футбола", той подчерта, че уважава постигнатото от македонците, но не смята, че родните национали им отстъпват като качества.

"За пръв път съм повикан и съм радостен за това. Няма напрежение при мен. Колективът е добър, с повечето момчета вече се познавах и ме приеха много добре. Всичко е спокойно и да изиграем хубав мач и да спечелим", започна Краев.

"Виждам доста добри млади момчета, които искат да се развиват. Мисля, че всички са готови за новата крачка и да я направим заедно. Това е пътят".

Филип Кръстев сменя Малинов в халфовата линия на България за мача със Северна Македония

Филип Кръстев сменя Малинов в халфовата линия на България за мача със Северна Македония

Това стана ясно след днешната последна тренировка на "трикольорите"

"Мога да поздравя македонците за резултатите, но не мисля, че са повече от нас като играчи. Имаме своите шансове за победа".

"Важното е, че мачът е в България. Надявам се да дойдат повече хора на стадиона и искаме да ги зарадваме с успех. Време за почивка няма. След национала ще го мислим. Сега трябва да дадем всичко от себе си, после може да се почива".

"Мисля, че при успех утре, ще бъдем окрилени за следващите мачове. Дори и да не спечелим обаче не трябва да навеждаме глава, тъй като имаме три напълно постижими мача за вземане след това", завърши халфът.