Кирил Десподов призна, че при равенството с Италия е имал допълнителна лична амбиция за изява. Той е искал да покаже на Каляри, че са сбъркали с това, че не са му дали шанс да се докаже в Серия "А".

Крилото на Лудогорец очаква много тежък мач с Литва утре и ако всички не бъдат на 100% успехът трудно ще дойде.

Ето какво заяви Десподов на официалната пресконференция преди квалификацията:

"Не съм чел какво пише в Италия. За всички беше важно да направим едно добро представяне. Да, имаше лична мотивация за мен до някаква степен.

Ясен Петров: Утре е коренно различен мач, публиката във Флоренция ни ръкопляскаше

Ясен Петров: Утре е коренно различен мач, публиката във Флоренция ни ръкопляскаше

Националният селекционер даде пресконференция

Знаех, че цяла Италия ще гледа. Не ми дадоха шанс Каляри и се надявам да съжалявам затова. Не трябва да летим в облаците, защото утре можем да паднем много тежко. Ако някой си мисли, че утре ще е лесно, няма как да стане. Всеки търси точките.

Мисля, че на терена имаше 11 лидери. Всички се борихме и желаехме да измъкнем нещо в този мач. Радвам се, че с Наско Илиев се разбираме добре. Аз погледнах неговото движение и го намерих на правилното място.

Снимка 545343

Източник: Lap.bg/Юлиан Тодоров

Няма лесен мач. В среща с Италия няма какво да губиш. Ако излезеш със страх, то тогава за къде си тръгнал. Футбол не се играе със страх. Сега всеки очаква да победим утре с 5:0, но пак казвам, че мачът няма да е лесен. Важното е излезем мотивирани. Мисля, че трябва да започнем атакуващо и още от първата минута да се почувстват некомфортно и да не си помислят и за точка дори.

Аз съм колективен играч и обичам не само за мен да се пише, а за всички в отбора. Аз ще си върша работата и ще давам всичко от себе си. Не си смених тениската с никого след мача с Италия. Просто имаше еуфория и не успях да стигна дотам. Повечето момчета мисля, че си смениха фланелките, но аз пропуснах.

Снимка 545344

Източник: Lap.bg/Юлиан Тодоров

Главата ми вече е изчистена. За мен беше много важно да подпиша един договор по-дългосрочен, за да се успокоя. Когато те пращат под наем, постоянно сменяш обстановката и не се чувстваш комфортно. Сега съм концентриран върху изявите ми на терена.

Главата ми чиста и не мисля за трансфери. Знам, че пак ще дойде този момент и ще покажа отново, че имам място в европейския футбол", категоричен е Десподов.

Ясен Петров изненадал всички в отбора с вратарския пост

Ясен Петров изненадал всички в отбора с вратарския пост

Очаква се срещу Литва да има поне три промени в стартовия състав