Всички в съблекалнята бяха с наведени глави. Казах им, че няма да върнем времето. Това заяви лидерът на националния отбор по футбол Ивелин Попов.

Ето какво добави той след загубата от Косово с 2:3 в квалификациите за Евро 2020:

"Така се получи, че трябваше да сме по-съобразителни във фаза защита. Ако тръгна да говоря за физическото състояние, няма да бъде удачно. Имах разговор с Десподов и му казах, че на всеки времето му изтича.

Николай Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни

Николай Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни

"Трябва да приемем случилото се като мъже"

Младите трябва да променят мисленето си. Те в България винаги могат да се върнат. Аз го чувствам близък. Кой друг играе в европейско първенство? Има още много мачове. Да се надявам на чудо.

Историята показва, че никога не сме побеждавали Англия там. Нямаме чувство за единство.

Президентът не може да бръкне в главите на младите. Говори се постоянно за подмладяване, а те искат ли? Националният отбор не е сиропиталище, за да те викат, защото си млад. Едно време трябваше да изиграеш 15 мача в "А" група, за да влезеш.

Красимир Балъков: Показахме характер, но за жалост нещо не ни достига

Балъков: Показахме характер, но за жалост нещо не ни достига

"Трябва да работим, да търсим начина да излезем от тази ситуация"

Афектиран съм от загубата, но младите реално искат ли? Не всеки президент да казва кой да извикат. Жалко е. Плаче ми се, но какво можем да направим. Вината не е във футболния съюз и треньорите, а в играчите и дали искат. Взимат се пари на децата, за да тренират. Защо направиха тези школи?

Синът ми тренира в Ростов и има трима треньори. Ние на тези деца какво им даваме? Страшно е и се надявам малките да изкоренят тази простащина. Нямаме чувство за единство. Ние сме такъв народ. Мачкани, бутани и ръчкани, но все сме оцелявали. На вас ви е по-добре да пишете след победи. Видяхте ли къде играят футболистите им?", загатна Попов.

България загуби от Косово с 2:3

Нито точка за България срещу Косово, загуба за "лъвовете" на националния стадион!

Драма с пет гола на "Васил Левски"