Полузащитникът на националния отбор по футбол и Вердер (Бремен) - Илия Груев-младши, сподели впечатленията си след успеха с 2:0 над Кипър.

"Не мисля, че много хора са вярвали, че можем да вземем трите мача. Показахме хубава игра. Играхме напред и упражнихме преса. Усещам, че треньорът разчита на мен, което е много хубаво. Чувствам се добре тук. Опитвам се всеки мач да се подобрявам във Вердер. Радвам се, че играя на топ ниво. Чувството е хубаво. Германия е втора моя държава и там съм израснал. Тръпката да играя за България е голяма. Хубаво е, когато баща ти е играл в националния отбор. Той е горд с мен. С Кръстаич си говорим на немски.

За него съм чувал само хубави неща и знам, че е играл в Германия. Много е важно да искаме да бием във всеки мач. Трябва да имаш цели и мечти. Вече няма лесни отбори в Европа. Унгария станаха първи в Лигата на нациите, а Сърбия сега са на Световно. Хубавото при нас е, че не гледам кой на колко години е. Важното е какви качества имаш и това се вижда на терена. Мога да играя като шестица и осмица. Тук играем така, както играем в Бремен, което на мен ми допада. Надявам се да върнем феновете с хубави мачове. Говорих с баща ми, чухме се набързо".

Гонзо: След една-две години ще са най-силните моменти на този национален отбор

Гонзо: След една-две години ще са най-силните моменти на този национален отбор

"Работим добре с Кръстаич"